Подробности

Офис център с подземни гаражи в кв. Лозенец, София

  • 38369_H0FHa
  • 38369_XURYR

Оферта номер : 38369

Имоти за продажба 2,600,000€ - Инвестиционни предложения

БИЗНЕС БРОКЕРСКА ГРУПА FOX ESTATES BULGARIA предлага на Вашето внимание Офис център с подземни гаражи в кв. Лозенец, София.
Офис центърът е построен върху парцел от 440 кв.м и стъпва върху почти цялата площ на парцела. Сградата е с едно подземно и 7 надземни нива, ЗП – 365 кв.м, а РЗП – 2436 кв.м.
Партер – приемно фоайе с рецепция, кът за посетители и панорамен асансьор. Фоайето е свързано със луксозна гранитна стълба за останалите нива на сградата. Посредством стъклената преграда се осъществява и визуална връзка с останалата площ на това ниво, която е разработена като гараж за 10 коли, помещение-пропуск за контрол на влизащи и излизащи коли със санитарен възел. Предвидена е и вътрешна връзка между рецепцията и гаража. Две автоматични врати затварят гаражното пространство и същевременно осъществяват връзката с прилежащите от две страни улици.
Първи етаж – рецепция с кът за гости, луксозен кабинет с пряка връзка със секретар и заседателна зала, остъклена тераса – зимна градина, 2 луксозни студия, помещение за архив, санитарни помещения.
На всяко от следващите 4 нива са разположени рецепции с места за изчакване, офиси с тераси и помещения за санитарни възли. На трето и пето нива са предвидени и зали за преговори.
Четвъртото ниво е заето от три студия и два офиса.
Петото ниво освен със зала за преговори и помощно помещение към нея, разполага с още три офисни помещения.
На последния шести етаж е развит представителен апартамент за гости с входно преддверие, дневна с кухненски тракт, спалня с гардеробно помещение, две тераси и баня-тоалетна. Вътрешна панорамна стълба свързва дневната с друга голяма тераса, разположена на покрива и откриваща широка панорамна гледка съм планината Витоша и цяла София. Сутеренът на сградата представлява подземен гараж с 14 паркоместа, свързан посредством вертикална товарна ел.платформа с партерното ниво и оттам с прилежащите двустранно улици.
Луксозна окачена фасада, модерно решени тераси с ажурни метални парапети и черен гранит придават монументален външен облик на сградата. Използвани са алуминиеви профили с прекъснат термрмост и стъклопакети на немската фирма Хук. Останалата част от външните стени е обработена с декоративна мазилка и черна гранитна облицовка. Констукцията е стоманобетонова, монолитна със скелетно- гредова система. Сградата е осигурена на IX степен земетръс, посредством стоманобетонови шайби и рамки. Фундирането е с обща фундаментна плоча.

За повече информация, моля свържете се с нашият специалист Стоян Митев в Софийския офис на FOX Estates Bulgaria на телефон 0886710066.

Карта