Новини

Ново от света на имотите

Покупка на атрактивен имот в Гърция – най – горещото предложение за това лято

Покупка на атрактивен имот в Гърция – най – горещото предложение за това лято

Икономическата криза, в която се намира Гърция намали драстично цените на жилищата и това повиши интереса на българските граждани, които търсят да закупят втори имот в чужбина.

Покупката на второ жилище в Гърция и според брокерите от ББГ „Fox Estates” е много добра инвестиция, тъй като в момента на пазара могат да се открият луксозни имоти на доста приемливи цени.

До скоро луксозните имоти на атрактивни места в Гърция се предлагаха на баснословни цени, но към момента луксозни вили и имоти в курорти като Халкидики и Миконос могат да се открият за около 2 – 3 милиона евро.

Да притежаваш луксозна вила на толкова атрактивно място си е сбъдната мечта и много добра инвестиция за бъдещето.

От http://foxestates.bg съветват, ако имате възможност и желание да не чакате, а да помислите за покупка на луксозно жилище в Гърция – то ще ви се отплати многократно.

За тези от вас, които не могат да отделят толкова много средства също има много атрактивни оферти.

Много апетитни имоти към момента се предлагат в Ксанти, Кавала и Керамоти, а цените на вилите и жилищата са изключително изгодни.

Ако търсите къде да инвестирате парите си, разгледайте предложенията на http://foxestates.bg за покупка на вила или жилище в Гърция.

Брокерите на ББГ „Fox Estates” могат да ви помогнат в избора, като ще подберат за вас най – атрактивните оферти.