Новини

Ново от света на имотите

Родопската яка – хит сред пловдивчани

През последните няколко години сред пловдивчани се наблюдава все по – нарастващ интерес към покупката на имоти в живописните села в близост до града, споделят от ББГ” Fox Estates”.

Промяната в мисленето, натовареността и замърсеността на града, както и стреса, градските задръствания и интензивния ритъм на живот са основните предпоставки, които карат все повече пловдивчани да се преместят да живеят извън града.

Брокерите от http://foxestates.bg отчитат повишен интерес към покупка на имоти в селата Марково, Белащица, Брестовица, Брестник, Първенец /т. нар. Родопска яка/.

Марково или както пловдивчани го наричат „Пловдивския Бевърли Хилс” се намира само на 3,5 км от центъра на Пловдив, което дава възможност на хората, които закупят имоти там да се наслаждават на тишина, чист въздух и спокойствие и едновременно с това да могат да стигат само за няколко минути до работните си места в центъра на Пловдив. Селото е популярно с красивата си природа, многобройните си природни и исторически забележителности, но най-вече с най-големия в страната масив от мавруд.

Белащица се намира на около 3 км от Пловдив и подобно на Марково е едно от най-привлекателните села за покупка на имоти от пловдивчани.

Имотите в тези две села от Родопската яка са по-висок клас заради местоположението си, удобството, което предлагат и многобройните природни забележителности, които ги заобикалят.

За хората, които не могат да си позволят толкова висок клас на имотите, от http://foxestates.bg не по-малко атрактивни имоти в селата Брестник, Първенец и Брестовица.

От село Брестник, което се намира на 4 км. Пловдив започва родопския рид „Чернатица”, който дава началото на Родопската яка. Селото е изключително живописно, тихо, спокойно, а близостта му до втория по големина град в страната го прави много привлекателно за пловдивчани.

Макар, че се намира най – далеч от Пловдив ( на около 18 км.) Брестовица е село, което предлага спокойствие и изключително красива природа.

Селата от Родопската яка са живописни, спокойни и покупката на имот там си струва всяка стотинка.

Ако имате желание и вие да се сдобиете с имот в някое живописно пловдивско селце, от ББГ ”Fox Estates” могат да ви помогнат при избора.

Вашият коментар